De competitie is afgelopen, de winnaars  zijn bekend. Maar ook al wordt er al duchtig aan de nieuwe kalender gewerkt, laten we het eerst nog even hebben over de afgelopen competitie.

NATIONAAL EN LIGA

Op nationaal vlak ging de titel dit jaar naar het team van Bad79, dat het haalde voor W&L. Zij vertegenwoordigen ons land op de 2017 European Club Championships in Milaan van 20 tot 24 juni 2017.

Op Vlaams liganiveau werd Lokerse kampioen en stijgen ze samen met de vicekampioen De Bokkerijder naar 2de nationale. We wensen hen daar veel succes. Traditiegetrouw worden de ligabekers uitgedeeld op de Algemene Vergadering van Badminton Vlaanderen op 10 juni 2017.

PROVINCIALE

Tenslotte nog een dikke proficiat aan de 5 Provinciale Kampioenen. Zij treden volgend seizoen ook aan in de Ligacompetitie. Van West naar Oost: Lebad, Buggenhout, Brasschaat, Everbergse en Looise.

Ondertussen Is Badminton Vlaanderen bezig aan de samenstelling van de Ligacompetities … en ook die van Vlaams-Brabant.  Voor alle info hieromtrent kunnen jullie altijd terecht op competitie@badmintonvlaanderen.be en telefonisch tijdens de kantooruren op ons dienstencentrum te Berchem bij Mercedes (03 287 83 86) en mezelf (03 287 83 87).