Van 14 tot en met 17 september organiseert Badminton Vlaanderen de twaalfde Yonex Belgian International. Door de aanwezigheid van heel wat Olympische atleten en duizenden enthousiaste supporters mag dit event bij de grootste badmintonevenementen van de Benelux worden gerekend. Een must see voor elke badmintonner en sportfan

De officials zijn klaar voor een internationaal badmintongezelschap (foto: fvdvorst)
De officials zijn klaar voor een internationaal badmintongezelschap
(foto: fvdvorst) 
Yonex Belgian International 2015 professioneel in beeld 
(foto: fvdvorst) 

Op de affiche van 2016 prijkt Lianne Tan, onze zilveren medaillewinnares van de eerste Europese Spelen van Baku. Samen met broer Yuhan zal ze ook deelnemen aan de Olympische Spelen in Rio en zal ze gebrand zijn om op de Yonex Belgian International opnieuw het beste van zichzelf te geven.

Finales op Sporza 

Op zaterdag 17 september worden de finales gespeeld. De Sportoase wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een heuse badmintontempel met aangepast licht en geluid. Zet jezelf op een mooie strategische plaats en spot jezelf zondag 18 september op Sporza. De eerste finale begint om 17.00 uur. 

Ladies Special 

Net zoals vorig jaar organiseren we een Ladies Special tijdens de halve finales op vrijdag 16 september.

  • Gratis toegang voor vrouwen? Check
  • Sprankelende cocktails? Check
  • Heerlijke versnaperingen om vingers en duimen bij af te likken? Check
  • Mannelijk schoon dat zich zowel op als naast het veld uitleeft? Check

En nog zo zoveel meer. Kom de sfeer opsnuiven, inspiratie opdoen of uw idool een hart onder de riem steken. Fun gegarandeerd!

Belgian Beer House 

Nog niet helemaal overtuigd om voor het sportieve luik naar Leuven te komen? Als badmintonfan zijnde kunnen we dit moeilijk geloven, maar misschien heb je wel vrienden die nét dat extraatje meer nodig hebben? Informeer hen dan zeker over het Belgian Beer House waar je tijdens de halve finale op vrijdagavond en de finale op zaterdag gratis kan proeven van vier exclusieve Belgische topbieren uit het gamma van Leffe.

“Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.”

 

Tickets 

Tickets zijn aan democratische prijzen online te koop via de website. Kom je met minstens tien clubleden, is er korting tot 20%. Voor zij die met de ganse familie (samenwonend op één adres) willen komen, biedt het familieticket een mooie korting. Met dit ticket verschaf je tot zes personen toegang tot het event.

Nieuw dit jaar is de Early Bird ticketsale voor de snelle beslissers. Ben jij een vroege vogel, dan geniet je van extra kortingen tot 20% op alle tickets (actie geldig tot en met 31 juli 2016)!

Kinderen jonger dan 12 mogen steeds gratis binnen.