50-jarig bestaan Brugse Badmintonclub

Brugge – Heus feestweekend voor Brugse Badmintonclub.

Brugse Badmintonclub bestaat 50 jaar en dat mag gevierd worden. Op 27 en 28 oktober hielden ze een feestweekend: op vrijdagavond werden de leden van de club door het Brugse stadsbestuur op het stadhuis ontvangen voor een receptie.

Eerder werd al aan de club de titel uitgereikt van ‘Koninklijke’ vereniging, dit uit handen van Carl Decaluwé, gouverneur van West-Vlaanderen. Vanaf nu mag Brugse Badmintonclub officieel haar naam aanpassen naar Koninklijke Brugse Badmintonclub.

Op zaterdag werd er nog een familienamiddag  gehouden waarbij er een indoor pretpark gemaakt werd in sporthal ‘de Koude Keuken’. Aansluitend werden er demowedstrijden gespeeld met enkele van hun leden, samen met Lise Jaques, Lawrence De Pauw, Sabine Devooght en Frederic Gaspard.

’s Avonds werd het weekend in stijl afgesloten met een groots feest. Er was zelfs een goochelaar aanwezig om de gasten te entertainen gedurende de receptie. Daarnaast stond op het avondfeest ook een fotobooth, waarbij iedereen zich kon verkleden om een aandenken aan een feestweekend te hebben.