Na de succesvolle organisatie van het Belgisch Kampioenschap eerder dit jaar slaat Badminton Vlaanderen opnieuw de tenten op aan de Lostraat in Heist-op-den-Berg. Op 26 en 27 november vindt immers de AA drink Cup Badminton Vlaanderen plaats. Dit kampioenschap staat garant voor de meest hoogstaande wedstrijden van de Vlaamse A en B spelers.

A-reeks

In de A-reeks gaat Tim Van Herbruggen na een sterk seizoensbegin op zoek naar zijn eerste Vlaamse titel. Kan Lawrence De Pauw of Rowan Scheurkogel daar een stokje voor steken of wordt het een underdog die met de prijzen gaat lopen?

Kan bij de dames Joke De Langhe revanche pakken na de gemiste kans van vorig jaar of is het Anna Bogemans die aan het langste eind trekt?

In het heren dubbel kijken we vooral uit naar Lawrence de Pauw en Stijn Lenaerts. Wie zal dit sterk duo van hun eerste Vlaamse Titel in de A-reeks kunnen houden?

Bij de dames zal het spannend worden tussen de duo’s Joke Delanghe/Debbie Janssens en Lisa Demeyere/Marie Demeyere.

In het gemengd dubbel lijkt het te gaan tussen Lawrence De Pauw/Ann Knaepen, Stijn Lenaerts/Tina Van Buyten en Nick Marcoen/Debbie Janssens. Of zal er toch iemand kunnen verrassen en met de titel gaan lopen?

B-reeks

In de B1 reeks belooft het heel spannend te worden. De tabellen zijn ontzettend sterk bezet en er zal gevochten worden voor elke titel.

In de HE mogen we uitkijken of Jarrit Van De Velde, Daan De Smet en David Scoliers iets kunnen forceren. Ook bij de dames is er een sterke bezetting met onder meer Sofie Vanpraet, Steffi Daemen en Elise Maes.

In het HD is het de vraag of er Geoffrey Lamont en Karel Sioncke iets in de weg kan gelegd worden. Bij de dames kijken we dan weer uit naar de duo’s Tina Bauweleers/Nicki Van Roosbroeck en Kelly Scoliers/Mercedes Van Den Eynde.

In het dubbel gemengd zullen we rekening moeten houden met de duo’s Tom Dejongh/Siel Demeyere, Kris Dedoncker/Sanne Verbeek, Geoffrey Lamont/Maïté Lamont en Jarrit Van De Velde/Chloë De Pauw.

Al bij al, het belooft een fantastische editie te worden, met spannende wedstrijden en een puike organisatie. Bekijk je het liever vanaf de zijlijn, dan ben je zeker welkom om de spelers aan te moedigen en hen naar de overwinning te schreeuwen!