Op de finaledag van de Yonex Belgian International verlengden Badminton Vlaanderen en Janssen-Fritsen hun samenwerking voor de komende vier jaar.
(foto: Peter Nees) Officiële ondertekening
 
“We zijn zeer blij dat we onze samenwerking verder kunnen zetten,” aldus Simon Vandenbroucke, directeur België van Janssen-Fritsen. Bij de bouw van nieuwe sporthallen nemen we contact op om te zien of de behoeften van de bouwheer matchen met deze van de badmintonclubs. Vaak wordt een momentopname gebruikt om de behoeften in kaart te brengen en wordt er te weinig toekomstig gedacht. De federatie kan ons dan de nodige feedback geven zodat we gericht advies kunnen geven.
“Ook voor de jeugd blijven we ons inzetten,” vertelt Simon. “Tijdens de Yonex Belgian International bieden we de mogelijkheid aan alle jeugdclubs de mogelijkheid om deel te nemen aan clinics gegeven door topspelers. Elke deelnemer krijgt bovendien een kortingsbon van 15% waarmee ze materiaal kunnen bestellen uit onze catalogus.” Ook Badminton Vlaanderen is tevreden over de nieuwe samenwerking. “Het gebruik van het juiste badmintonmateriaal verhoogt het spelplezier van de enthousiaste badmintonner. De badmintonpalen die Janssen-Fritsen vervaardigt, voldoen aan alle voorwaarden en zijn bovendien geschikt om een net te overspannen op een echt badmintoncourt, maar ook voor de overspanning van meerdere velden,” zegt Marcel Pierloot, Secretaris-generaal.